joi, 13 ianuarie 2011

Paturi tapitate

Traim intr-o lume moderna, in care totul se invarte in jurul confortului.
O solutie a designerilor este patul tapitat. Prin formele extraordinare ce i se pot implementa, acesta nu numai ca iti va face somnul mult mai linistit, dar iti va oferi si un design deosebit dormitorului.
Combinatia de piele (naturala sau artificiala) cu tapiteriile din stofa, ii confera patului o eleganta aparte, ducand la ideea de lux.
Cadrul metalic ce sustine salteaua ii ofera rezistenta, s
i de asemenea pot fi folosite cadre metalice speciale pentru a transforma interiorul patului intr-un adevarat spatiu de depozitare, astfel incat puteti aerisi camera prin eliminarea anumitor piese de mobilier indispensabile in mod normal.








7 comentarii:

  1. Ce piese de mobilier indispensabile se pot elimina prin prezenta unui pat tapitat cu cadru special? Chiar m-ai pierdut la afirmatia asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul pat se poate gasi aici http://condo.kudika.ro/modele-amenajari-interioare/19-71-942/Amenajari-camere/Dormitor/Pat-Meg.html

    RăspundețiȘtergere
  3. @Elena

    Am specificat ce e vorba de patul tapitat cu lada. Prin prezenta ladei se pot piese de mobilier tip comode, folosite pentru depozitarea pilotelor, dar in acelasi timp se poate aerisi si dressingul, pentru ca in cadrul ladei se pot depozita pantofii (un exemplu)

    Iar legat de link-ul cu poza, site-ul acesta e un site de informare nu de promovare, sau vanzare.

    RăspundețiȘtergere
  4. unde pot gasi patul al doilea?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim
    Se poate executa de orice firma producatoare de mobila la comanda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesante aceste dormitoare, e clar ca un mobilier adecvat camerei tale, face ca aceasta sa fie mai moderna.

    RăspundețiȘtergere
  7. UNDE PUTEM GASII SI O LISTA CU PRETURILE PE CARE LE PRACTICATI PT FIECARE MODEL IN PARTE?

    RăspundețiȘtergere