sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Masa Dining Moderna

Masa de dinining moderna este caracterizata prin linii drepte, simetrice, simple si mai subtiri decat la mesele de dining clasice.
Mesele de dining moderne sunt de multe ori cu diferite motive high tech si vin in itampinarea persoanelor care isi doresc o casa moderna si care sa respecte ultimile tendinte de mobilier modern.
Mesele moderne sunt confectionate din pal melaminat, sticla si uneori mdf imbinate in asa fel incat sa dea impresia de simplitate si sa fie cat mai functionale, eventual cu dimensiuni reduse.
Mesele de dining moderne sunt usor de intretinut, putand fi foslosita orice solutie de curatat de pe piata. Fata de mesele clasice care au nevoie de solutii speciale care sa le pastreze lacul, baitul si luciul.
Mesele de dining moderne sunt atat fixe cat si extensibile pentru a reduce spatiul ocupat atunci cand nu e nevoie de masa mare.
Exista o mare varietate de forme si culori si pot fi usor asortate cu orice scaun sau fata de masa.
Avand un pret mai mic si fiind in pas cu moda, mesele de dining moderne sunt de cele mai multe ori solutia ideala pentru completarea spatiului de luat masa.










0 comments:

Trimiteți un comentariu