marți, 18 ianuarie 2011

Biblioteci cu design deosebit

Indiferent de tendinta, clasica sau moderna, biblioteca are un rol bine definit. Este spatiul dumneavoastra in care o gura de cafea are o aroma mai intensa, o conversatie devine mai interesanta, gandurile asternute pe hartie curg mai lin. Este spatiul dumneavoastra de relaxare, si ca atare are nevoie de un design in concordanta cu necesitatile dumneaovastra.
Elementul principal al unei camere de biblioteca este spatiul de depozitare al cartilor. In general, se folosesc spatii deschise, de expunere, astfel incat accesul la acestea sa fie usor, si in acelasi timp sa permita aerului sa circule printre acestea, deoarece hartia are nevoie de o aerisire buna pentru a-si pastra calitatile. Pe baza acestor criterii, designerii cauta in permanenta solutii pentru a forma un corp cat mai interesant din punct de vedere estetic, in conformitate cu nevoile unei game largi de clienti, cat si o rezistenta bine definita.
Iata cateva modele, ce abordeaza un stil clasic prin impozanta structurii, si de asemenea cateva modele in stil modern, caracterizate prin corpuri simple, aerisite.










0 comments:

Trimiteți un comentariu