duminică, 16 ianuarie 2011

Insula de bucatarie cu loc de luat masa

Insula de bucatarie este o solutie excelenta pentru a mai castiga spatiu de lucru si depozitare in bucatarie. Avantajul insulei este ca poate ocupa zona centrala a bucatarie si poate fi folosita din orice parte a incaperi. In loc sa ocupam locul cu o masa, mai bine folosim o insula, datorita utilitati multiple.
Ca sa fie si loc de masa, avem posibilitatea sa folosim o insula cu 2-3 spatii de depozitare, cu loc de gatit sau preparat mancarea si cu loc de luat masa. Cand nu se serveste masa, zona respectiva poate fi folosita pentru orice alta activitate din bucatarie.
Insula de bucatarie cu masa se poate incadra si in spatii mici, tine doar de imaginatie sa o adaptam nevoilor si spatiului.
Una dintre cele mai importante caracteristici ale insulei, este utilitatea. Poate sa rezolve nevoia de depozitare si nevoia de spatiu de lucru intr-o bucatarie mica, sau sufocata de diverse utilitati.
Daca aveti in plan o insula de bucatarie cu loc de luat masa, trebuie sa aveti in vedere sa ramana suficient spatiu de manevra pe toate partile si de asemenea spatiu sa puteti pune scaune in dreptul mesei.
Insula se construieste din aceleasi materiale ca si bucataria, asa ca nu va da nici o nota disconcordanta cu restul mobilierului si se va incadra in ambient exact ca o continuare a bucatariei.
Un alt avantaj al insulei este ca se poate muta in caz de nevoie de mai mult spatiu. Oricand poate fi pusa intr-un colt pentru a elibera centrul bucatariei.
Mai jos sunt cateva modele de insule de bucatarie cu loc de masa. Oricare dintre ele se pot realiza la comanda in Romania, tine doar de imaginatia producatorului sa va ofere ceea ce doriti.























Un comentariu:

  1. Detalii despre tipurile de insula, avantajele si dezavantajele acestei configuratii gasiti aici:

    http://bucatarii.com/bucatarie-cu-insula

    RăspundețiȘtergere