duminică, 7 octombrie 2012

Cum adaugam personalitate unei case

Acum cateva zile purtam o discutie despre design cu o amica si m-a frapat concluzia ei: " azi nimeni nu mai da personalitate casei, doar ii aseaza produsele necesare in ea si gata". Desi as fi vrut sa o contrazic, nu am cum pentru ca asta este tendinta generala.
Desi aici vorbim mai mult despre mobila,m-am hotarat sa incep o serie de articole despre amenajarii in general.
Azi incepem cu stikerele sau actipildurile pe perete.
Stickerele se aplica pe perete, prin lipire directa pe var. Lipire se face asemanator cu a tapetului si exista o varietate de solutii cu care pot fi aplicate. Dificultatea aplicari este mica asa ca o puteti face dumnevostra fara a apela la un specialist. 
Avantajul stickerelor este varietatea mare de modele si culori. Practic puteti gasi un sticker cu aproape orice va imaginati sau daca nu se gaseste, il puteti face la comanda. Am vazut cateva siteuri care confectionau stickere la comanda.
Un sticker aplicat in dormitor va poate conecta permanent cu un hobby, sau va poate reaminti permanent de o anumite stare pe care trebuie sa o aveti, sau va poate reaminti placerea de-a sti ca exista...fluturi de exemplu. Cunosc persoane care se inveselesc instant doar cand se gandesc la fluturi sau flori. Aici am gasit un sticker frumos cu fluturi si unul superb cu o floare colorata.
In camera copilului se poate merge pe o tenta de basm si un sticker cu o zana buna si elefanti zburatorii este o alegere potrivita.
Pe zona de living se poate opta pentru ceva care sa inspire o parte din personalitatea dumneavostra catre musafiri de va calca pragul si o floare oferita in dar poate fi solutia ideala. De asemena va puteti arata pasiunea pentru muzica printr-un portativ atent lucrat.
Desi este inca la inceput moda stickerelor, prinde destul de bine si este o solutie facila pentru a da o doza de personalitate incaperi sau casei in general. Practiv in fiecare camera se preteaza un sticker sau poate chiar mai multe in cazul camerelor foarte mari si aerisite.
In magazinul online de mai jos am gasit toate stickerele de care am vorbit mai sus.
Lipicios.ro


2 comentarii: