luni, 8 noiembrie 2010

Magia unui pat rotund!

Paturile rotunde sunt un "must have" in special pentru adolescente. Creaza o atmosfera romatica prin simpla prezenta si participa efectiv la creearea senzatiei de erotism si originalitatea a decorului.
Un pat rotund este foarte atragator si din cauza ca se gaseste greu si chiar daca se gaseste este greu de incadrat intr-un dormitor mic, cum sunt majoritatea dormitoarelor de bloc din romania.
Un pat rotund intr-un dormitor intareste senzatia de originalitate si da o nota distincta spatiului prin iesirea din tiparul drept si omiprezent in fiecare dormitor.
Desi nu sunt deloc ergonomice, paturile rotunde pot intari senzatia de confort prin impresia ca sunt mult mai spatioase si mai mari decat paturile clasice, desi in realitatea au aceasi suprafata, dar altfel distribuita.
Desi mai toate paturile rotunde sunt facute din piele, plus sau stofa, sunt cateva modele care pot fi realizate si din material lemnos fara asi pierde senzatia de pat primitor.





Paturile rotunde sunt recomandate persoanelor neconformiste si care vor sa creeze din fiecare ambient un loc original si plin de originalitate.

5 comentarii:

  1. Da ...e tare frumos!!! Un pat din acesta intr-o zi o sa am si eu...numai pentru mine!!! Nice!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E la fel de bine recomandat si pentru cuplu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vazut un astfel de pat la Elvila si mi-a placut mult. Insa cand ai doar 20 de ani si nu prea dai pe-acasa e o investitie paguboasa spun eu

    RăspundețiȘtergere
  4. @Angela Toma
    Cand nu prea dai pe acasa, orice mobilier e o investitie paguboasa :))
    Ai putea sa-l cumperi sa sa-l faci cadoul celui, sau celei pe la care stai cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. mai stie cineva alte magazine din bucuresti care au paturi rotunde in afara de elvira?

    RăspundețiȘtergere