vineri, 12 noiembrie 2010

Etajere deosebite

Nevoia de expunere carti si obiecte de decor este cu atat mai mare cu cat prezenta stilului minimalist este tot mai in voga.
Una din solutiile foarte cochete sunt raftuletele aruncate asimetric pe diferiti pereteti si in diferitele unghere ale camerei. Raftuleletele au evolut destul de mult si acum ele in sine sunt opere de arta si completeaza destul de frumos obiectele asezate pe ele, uneori fiind mai frumoasa etajera decat obiectul expus pe ea.
O etajera simpla si cocheta, combinatie intre doua culori placut contrastante.
O etajera frumoasa combinata perfect cu desenul de pe perete care o completeaza elegant.
O etajera complexa, dar nu incarcata, completata de asemenea cu un desen pe perete.

Nu va limitati niciodata in a spune ca o sa folositi o etajera  simpla si o sa-i dati personalitate prin aranjamente, ci incercati sa faceti din etajera un element de admirat.

6 comentarii:

  1. Deosebite etajere, dar nimeni din Constanta nu le executa.
    Am ales cateva modele de etajere de pe net si am fost la mai multi producatori de mobila si nimenu nu a putu sa le execute.
    Suntem mult in urma fata de tehnologia din occident.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Rodica
    Asa e, nimeni din Constanta nu le poate executa dar si producatori din Constanta pot executa diferite etajere deosebite, tine doar de imaginatia ta combinata cu posibilitatile lor tehnice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ati cunoaste costul de productie pentru o etajera semirotunda ati intelege de ce micii producatori nu se implica. Ele se pot realiza dar ajung la preturi cat o bucatarie mica. Daca sunteti dispusi sa platiti pretul asta sunt sigur ca se gasesc executanti.Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciudat, repede Romania iar e nasoala ca nu executa mobilier organic. Eu am propus pentru cineva un mobilier asemanator si intradevar firmele de mobila nu se ocupa cu astfel de corpuri, deoarece ele, in primul rand, nu sunt din lemn. Dar sunt echipe care toarna fibra de sticla sau modeleaza plasticul. In cazul meu a costat o bere. Dar daca nu aveti cunostinte despre astfel de echipe, incercati la ceva studenti in ani primari la arhitectura sau design, ei fac destul de des machete din diferite materiale si forme diverse. Dar daca materialul vreti sa fie lemn, atunci intradevar ar iesi scump, pentru ca e greu de executat. Evident ca daca intrebati la o alimentara aia o sa va zica ca asa ceva nu se poate face. Nu va mai plangeti, plecati efectiv din tara asta daca nu e ok pt voi ca nu se face mobilier organic din lemn la 2 lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. te rog spune-mi si mie siteul cu fabricantul ori cum pot da de un vinzator al acestor etajere
    feies_daniel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu am un asemenea contact dar poti incerca la firmele care fac machete, in special cele de publicitatea.

      Ștergere