duminică, 30 ianuarie 2011

Comoda TV

Comoda TV este o piesa de mobilier care apare atunci cand nu este loc de un living in care sa fie integrat si televizorul, cand televizorul este in alt loc fata de mobilierul de living, sau cand un living modern, deschis, este inlocuit cu un mobilier predominat pentru depozitarea cartilor . Comoda TV este foarte des folosita si in dormitor, atunci cand nu se vrea o plasma prinsa pe perete.
Comoda TV a cunoscut multe adaptari drastice datorita avansului tehnologic. Daca acum cativa zeci de ani era doar un loc pentru pus televizorul, acum pe langa televizor avem si dvd, sistem de boxe, receiver. Si toate trebuie frumos integrate in comoda.
De cele mai multe ori producatori de sisteme vin cu propriile propuneri pentru comoda tv.
Dificil la o comoda TV este ca intr-o piesa mica trebuie integrate mai multe electronice, dar trebuie sa arate si foarte frumos si modern in acelasi timp. Ce-i drept, de cele mai multe ori comoda nici nu este observata intre atatea  electronice, dar asta nu este o scuza sa facem rabat la calitatea si aspectul comodei.
Foarte important la o comoda este sa tineti cont de amalgamul de cablaraie care trebuie ascuns in spatele comodei. De cele mai multe comoda este plina de gauri prin care trec cablurile, dar acestea trebuie cat mai bine ascunse.
Puteti opta pentru o comoda cu role, pentru a plimba usor, la nevoie, televizorul dintr-un loc in altu fara ai scoate toate firele, sau pute-ti opta pentru o comoda fixa.
Comoda TV poate fi facuta din orice material ca si restul mobilierului de la sticla, plastic, pana la pal si mdf, asa ca poate fi usor integrata in orice ambient.




















0 comments:

Trimiteți un comentariu