joi, 22 septembrie 2011

Nobletea paturilor clasice.

Un pat clasic este dorinta de extravaganta in propriul nostru dormitor. Patul clasic induce ideea de noblete, extravaganta si finete. Are o istorie incarcata si poate fi vazut in foarte multe documentare sau poze care reprezinta diferite perioade din istoria omeniri.
Paturile clasice sunt evidentiate prin culoarile sobre si incarcate cu diferite sculpturi reprezentative perioadei in care au fost produse. De-a lungul timpului au trecut prin diferite etape de modernizare, in special prin simplificarea liniilor si reducerea in inaltime. Daca la inceput erau foarte incarcate, chiar baldachine, cu timpul au devenit atat de simple incat erau construite din strictul necesar pentru mentinerea unei saltele.
Patul clasic este o buna piesa de mobilier pentru a creea un dormitor plin de personalitatea dar si incarcat cu romantism si istorie. Patul clasic participa la arajamentul unui dormitor clasic fara a pierde nimic din confortul unui somn linistit.






5 comentarii:

  1. Cred ca e prima data cand sunt multumita de patul meu. Detin exact modelul din penultima poza, insa nu e in stare asa buna si trebuie s ail schimb cat de curand

    RăspundețiȘtergere
  2. Intotdeauna am fost o fana a paturilor clasice si inalte, cu o saltea foarte groasa pe care simti ca plutesti, stii ca vei avea un somn de calitate pe asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum nu ne mai ajunge somnul, conteaza enorm calitatea lui.

      Ștergere