duminică, 29 mai 2011

Paturi supraetajate pentru copii

Cand vine vorba de mobilarea camerei copilului, prima prioritate este sa lasam suficient loc de joaca. Dar daca avem doi copii? Atunci avem nevoie de 2 paturi. Asta inseamna mai mult mobilier care ocupa din spatiu necesar de joaca. O rezolvare ar fi paturile supraetajate. Ocupa cat locul unui singur pat, asta pe orizontala.
Ingeniozitatea designerilor de mobilier au dus acest concept si mai departe si au imbinat intr-un spatiu comasat atat paturi supraetajate cat si un dulap de depozitare dar si un birou spatios si functional. Comasandule pe toate intr-un spatiu restrans, oferim un spatiu generos ca loc de joaca, pentru placerea copiilor.
Paturi supraetajate pentru camera copiilor este solutia practica atunci cand spatiu este restrans.








6 comentarii:

  1. ma intereseaza daca ultimul model de pat supraetajat are niste cote (dimensiuni) pentru ca i-mi place tare si as vrea sa-l fac la comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La comanda poate fi facut pe dimensiunile spatiuliu dumnevoastra.

      Ștergere
  2. Buna ziua. M-ar interesa ultimul model de pat supraetajat. As putea sa știu si eu costul unui asemenea pat supraetajat si dimensiunile lui? Puteți sa-mi comunicati la adresa de email adirom11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu confectione mobila, doar expun ceea ce gasesc interesant.

      Ștergere
  3. Buna ziua. M-ar interesa ultimul model de pat supraetajat. As putea sa știu si eu costul unui asemenea pat supraetajat si dimensiunile lui? Puteți sa-mi comunicati la adresa de marian.siru@gmail.com multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretul ar fi in jur de 4500-5000 lei.
      Dimensiunile pot fi facute dupa spatiul dumneavoastra.

      Ștergere