sâmbătă, 5 martie 2011

Modele paturi bebelusi

Inca de la aflare vesti unei sarcini, orice viitoare mamica incepe sa-si imagineze camera copilului. Indiferent ca e fetita sau baiat, are nevoie de culori vii, calde, contrastante care sa-i atraga privirea intr-un mod placut.
O piesa foarte importanta in camera bebelusului este patul. Exista o mare varietate de patuturi de bebe, de la cele clasice si butucanoase, la cele moderne si multifunctionale.
Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alege-ti patutul bebelusului este sigurnta lui. Mare atentie la colturi nesigure, rezistenta patului, sistemele de imbinare si orice alte elemente care pot periclita siguranta copilului atunci cand este lasat in pat.
Exista o mare varietate de forme si culori din care puteti alege un pat pentru bebe. Multe firme fac paturi la comanda, asa ca depinde exlusiv de dumnevostra sa alege-ti forma si culoarea, nu exista limitari.
Cam orice patut de bebe are 1-2 sertare pentru depozitatea celor mai utile lucruri, gen scutece, paturi, etc.
De asemenea pute-ti opta pentru un patut cu role, pentru a fi usor de mutat din loc in loc, in special dupa locul in care il pute-ti supraveghea cel mai bine.
Foarte important la un patut de bebelus este vizibilitatea pe care v-o ofera asupra copilului. Este bine sa aveti o parte lunga complet vizibila, pentru a vedea din orice pozitie ce face copilul.
De asemena zorzonelele de deasupra patului trebuie sa fie din abundenta si cat mai diversificate.





























2 comentarii:

  1. La atâtea dormitoare, mai lipsește doar bebelușul. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Rada-Irina Compelanu
    Pai vreau sa starnesc dorinta vizitatorilor sa-si inceapa treaba pentru conceperea bebelusului :)

    RăspundețiȘtergere