vineri, 11 martie 2011

Living alb negru

Nu mai are rost sa spun cat de important e amientul creat in living. Este cartea de vizita a casei dumnevoastra si implicit a celui care la amenajat.
Nonculorile alb si negru, contrastul perfect, sunt des utilizate in amenajrile minimaliste sau cele cu influete japoneze. Simbolizeaza ying si yang, adica comuniunea dintre masculin si feminin dar si imbinarea intre noapte si zi, odihna si energie, cald si rece.
Livingul in alb si negru este o solutie care nu poate da gresi in nici un timp de living, indiferent ca avem un living mare ssau mic ori un living bine luminat sau mai putin luminat.
De principiu peretele se face intr-o culoare deschisa, dar nu alb, sau este imbracat intr-un tapet simplu si elegant.
Livngul in alb si negru este o solutie la indemana oricui pentru a creea un ambient placut si modern.


4 comentarii:

  1. Eu nu înțeleg de ce toată lumea zice la televizor "alb-negru", când de fapt e un televizor în mai multe tonuri de gri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un consider ca desi are un efect genial asupra unei camere imbinarea nonculorilor alb-negru nu pe toti ii reprezinta. Eu suntuna din persoanele ce nu m-as acomoda cu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Rada-Irina Compelanu
    Cred ca ti-ai raspuns singura.
    Ii spune alb negru pentru ca totul este o combinatie intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Angela Toma
    Pentru oricine exista o combinatie placuta. Acum asta e la moda, dar nu zice nimeni ca trebuie sa fi in pas cu moda ci in pas cu ceea ce-ti place.

    RăspundețiȘtergere