duminică, 13 martie 2011

Dormitoare pentru adolescenti


Design modern, implementarea de culori vii, spatiile de depozitare aranjate intr-un mod accesibil si in acelasi timp in concordanta cu design-ul, toate fac parte din incercarea designerilor de a oferi solutii pentru o camera optima unui adolescent. 
Dormitorul unui adolescent se deosebeste de celelalte dormitoarea prin necesitatea atat a spatiului de odihna, ce include un pat si un dulap pentru depozitarea hainelor, cat si a unui spatiu de lucru, format dintr-un birou si a unor spatii de depozitare. Si toate acestea trebuie sa fie alese intr-o maniera atractiva pentru adolescent, cu cat se simte mai confortabil in propria camera cu atat rezultatele sale atat din punct de vedere social cat si din punct de vedere al pregatirii profesionale viitoare vor fi mai bune. 





vineri, 11 martie 2011

Living alb negru

Nu mai are rost sa spun cat de important e amientul creat in living. Este cartea de vizita a casei dumnevoastra si implicit a celui care la amenajat.
Nonculorile alb si negru, contrastul perfect, sunt des utilizate in amenajrile minimaliste sau cele cu influete japoneze. Simbolizeaza ying si yang, adica comuniunea dintre masculin si feminin dar si imbinarea intre noapte si zi, odihna si energie, cald si rece.
Livingul in alb si negru este o solutie care nu poate da gresi in nici un timp de living, indiferent ca avem un living mare ssau mic ori un living bine luminat sau mai putin luminat.
De principiu peretele se face intr-o culoare deschisa, dar nu alb, sau este imbracat intr-un tapet simplu si elegant.
Livngul in alb si negru este o solutie la indemana oricui pentru a creea un ambient placut si modern.

sâmbătă, 5 martie 2011

Modele paturi bebelusi

Inca de la aflare vesti unei sarcini, orice viitoare mamica incepe sa-si imagineze camera copilului. Indiferent ca e fetita sau baiat, are nevoie de culori vii, calde, contrastante care sa-i atraga privirea intr-un mod placut.
O piesa foarte importanta in camera bebelusului este patul. Exista o mare varietate de patuturi de bebe, de la cele clasice si butucanoase, la cele moderne si multifunctionale.
Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alege-ti patutul bebelusului este sigurnta lui. Mare atentie la colturi nesigure, rezistenta patului, sistemele de imbinare si orice alte elemente care pot periclita siguranta copilului atunci cand este lasat in pat.
Exista o mare varietate de forme si culori din care puteti alege un pat pentru bebe. Multe firme fac paturi la comanda, asa ca depinde exlusiv de dumnevostra sa alege-ti forma si culoarea, nu exista limitari.
Cam orice patut de bebe are 1-2 sertare pentru depozitatea celor mai utile lucruri, gen scutece, paturi, etc.
De asemenea pute-ti opta pentru un patut cu role, pentru a fi usor de mutat din loc in loc, in special dupa locul in care il pute-ti supraveghea cel mai bine.
Foarte important la un patut de bebelus este vizibilitatea pe care v-o ofera asupra copilului. Este bine sa aveti o parte lunga complet vizibila, pentru a vedea din orice pozitie ce face copilul.
De asemena zorzonelele de deasupra patului trebuie sa fie din abundenta si cat mai diversificate.